Del hvis du tør!

Macro photo of red berries

Del hvis du tør

Se det lyder jo meget farligt! De sociale medier oversvømmes efterhånden af racistiske eller fremmedfjendske budskaber, som i første omgang er fabrikeret og delt af rabiate højrefløjsaktivister, også kaldet trolls. 

De slutter ofte med noget i retning af: Del, hvis du er modig, og mener som 99 % af resten af befolkningen.

Sådan! Man påstår altså at 99% af befolkningen er enige i budskabet, men samtidig at man er en rigtig tapper og modig landssoldat, hvis man deler opslaget. De to ting hænger altså ikke rigtig sammen. Det pres, man forsøger at foregøgle at der sker fra en “landsskadelig kulturelite” kan vel ikke udgøre den store risiko, hvis kultureliten kun udgør 1% af befolkningen. Så, om igen, små Brejviker. Jeres logik hænger ikke sammen.

Påstanden om at 99% af befolkningen er enige med jer, er en direkte undervurdering af befolkningens intelligens, og understøttes ikke af nogen som helst anerkendte analyser. Påstanden er da også en ren listepuling af folks underbevidsthed. Svage sjæle drages altid imod flertallets mening, også hvis flertallet kun er en udokumenteret påstand. Göebels brugte også den taktik, da jøderne stod for skud, så den er absolut ikke ukendt. 

Billedet har absolut intet med emnet at gøre, og er kun valgt for at vise at livet også er skønt, trods alt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *