Elementor #832

Lyd-healing hos Gunhild

Jeg har før gået til healing og haft stor gavn og glæde af det. Bl.a. da jeg som ung led meget af migræne.

For nylig hørte jeg at en ungdomsven, Gunhild, skulle være synsk og i stand til at give healing. Da min egen mor var meget synsk, har disse ting altid interesseret mig, så derfor aftalte jeg et møde med Gunhild hjemme hos hende.

Hun vil gerne tilbyde mig en gang healing, men efter at vi havde talt sammen i et par timer, begyndte jeg at blive urolig for min hund, som opholdt sig i bilen, mens besøget stod på. Dels havde jeg en aftale senere på eftermiddagen, og dels skulle jeg købe ind til aftensmaden derhjemme.

Jeg valgte derfor healingen fra, da jeg mente mine tanker ville være alle mulige andre steder. Gunhild ville dog lige give mig en lille omgang lydhealing, inden jeg gik. Og jeg må sige: selvom jeg er meget åben overfor den åndelige verden, troede jeg ikke rigtig på effekten af lydhealing. Det var simpelthen for mystisk for mig. Altså lige indtil Gunhild slog et slag på en gonggong.

Et par slag mere på gonggongen og jeg var helt væk. Bevidst om, hvor jeg var ja, men også i dyb afslapning. Efterfølgende lavede hun lyde med bjælder og diverse andre lydgivere, mens jeg oplevede syner af tibetanske bjerglandskaber og frodige peruvianske bjergskove. Mit hoved var tømt for tanker, og hvis en stressende tanke meldte sig, svævede den straks bort, som et vissent blad en stille efterårsdag.

Jeg havde ingen tidsfornemmelse, men det hele tog vel et kvarter. Resten af dagen og aftenen med, var jeg dybt afslappet. Næste gang jeg møder Gunhild, vil jeg tage en omgang healing først, og derefter researche på hvad der måske bliver til en bog om healing og lignende fænomener.

1 kommentar til “Elementor #832”

 1. Gunhild Degn Østergaard

  Hej Tak for dit skriv.
  Det var en dejlig eftermiddag. Dog vidste jeg intet om det stramme tidsinterval mellem aftaler. Så vi kom ikke omkring andet end nok det jeg arbejder med – hvor jeg så ikke nåede at give dig den til dig – planlagte meditations hjertehealing.
  Da jeg hørte hvad der ‘pludseligt’ tog alle dine tanker fra mig og mit virke,- så tilbød jeg dig en hurtig lydhealing. Heldigvis sagde du jatak.
  Du sagde endda at jeg ikke kunne hjælpe dig, at tankerne kørte rundt og rundt nu. ! ‘Må jeg prøve?’ “Ja”
  Intet blev sagt efter det. G O N G ! Og sangskålene sang og klang i nogle minutter og slutteligt blev der spillet på 5. Sæcon …… stilhed. Og jeg kom igen i min stue og du sad med øjne der sagde ALT. Det du sagde glædede mig. “Du havde mig ved første anslag af GONG”
  Vi ses Hanse – for det kaldte jeg dig dengang. Og tag gerne den person med du nævnte kunne have brug??..
  Mvh Gunhild Degn Østergaard. Lav evt en aftale på og sig hvor du har fundet mig og om det er clairvoyance eller afdødekontakt eller en hjertehealing… evt kombineret med let coaching

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *