Blog – nyeste indlæg

Løgn og Lastbiler

Forsiden af Løgn og Lastbiler

Forsiden af min bog, Løgn og Lastbiler

Share Button
Mine foredrag
Sviptur til Cuba - Slideshow fra Cuba, 2007
I Januar 2007 rejste jeg til Cuba sammen med min ægtefælle og vores datter, Katrine.

Katrine havde et par måneder i forvejen besøgt Cuba, og rejst rundt som backpacker i tre måneder. Her fik hun kontakt til en del jævne cubanere, som vi havde den glæde at kunne benytte os af.

På turen overnattede vi fortrinsvis hos godkendte private værelsesudlejere, og kom således i tættere kontakt med den cubanske hverdag, end man ville komme på et luksushotel.

Foredraget er bygget op omkring de billeder, jeg som fotoamatør har taget undervejs. Vi vil komme ind på Cubas snirklede valutasystem, og hvordan man som turist undgår at blive ribbet for penge. Desuden vil jeg fortælle om den jævne cubaners livsvilkår, samt give nogle fif til folk, der påtænker at rejse til Cuba.

Blandt mine billeder, er der mange portrætter af cubanere, deres boliger, og ikke mindst deres biler. Når jeg rejser, går jeg mere op i at møde befolkningen, end at se deres “autoriserede” seværdigheder, og det bærer mine billeder naturligvis præg af.

Share Button
Print Friendly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinfo

Hans E. Kratholm Rasmussen
Møllevej 17
DK-7500 Holstebro

+45 42 30 29 90

hans@hanserasmussen.dk

kratholm.ras@gmail.com

Mine stockfotos

Royalty Free Images

Tanker på vejen

Min nye bog, Tanker på vejen, er udkommet på forlaget Veterania. Den har fået fine anmeldelser og bibliotekernes lektørudtalelse er meget positiv. 

forside_web