Share Button
Mine foredrag
Sviptur til Cuba - Slideshow fra Cuba, 2007
I Januar 2007 rejste jeg til Cuba sammen med min ægtefælle og vores datter, Katrine.

Katrine havde et par måneder i forvejen besøgt Cuba, og rejst rundt som backpacker i tre måneder. Her fik hun kontakt til en del jævne cubanere, som vi havde den glæde at kunne benytte os af.

På turen overnattede vi fortrinsvis hos godkendte private værelsesudlejere, og kom således i tættere kontakt med den cubanske hverdag, end man ville komme på et luksushotel.

Foredraget er bygget op omkring de billeder, jeg som fotoamatør har taget undervejs. Vi vil komme ind på Cubas snirklede valutasystem, og hvordan man som turist undgår at blive ribbet for penge. Desuden vil jeg fortælle om den jævne cubaners livsvilkår, samt give nogle fif til folk, der påtænker at rejse til Cuba.

Blandt mine billeder, er der mange portrætter af cubanere, deres boliger, og ikke mindst deres biler. Når jeg rejser, går jeg mere op i at møde befolkningen, end at se deres “autoriserede” seværdigheder, og det bærer mine billeder naturligvis præg af.

Fra musiker til eksportchauffør og forfatter.

Jeg har prøvet meget, og ikke bare indenfor mit hovederhverv, som er landtransport. Som nittenårig startede jeg som guitarlærer ved forskellige musikskoler.

Skæbnen førte mig ud på landevejene, dels om buschauffør og dels som eksportchauffør.

Jeg var også omkring jobbet som forfatter af erotiske noveller, og rejseartikler i Campingmagasinet. Samt mangeårig klummeskribent i Lastbil Magasinet.

Et rodet men spændende liv, som jeg gerne fortæller om.

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

forfatter og fotograf – author and photographer